News & Features 23 feb., 2024

See Tickets Weekend Guide - 23, 24, 25 februari

See Tickets Weekend Guide - 23, 24, 25 februari

Ben jij al aan het aftellen? Nog even en het is weer weekend! In onze nieuwe See Tickets Weekend Guide tippen we je over de leukste evenementen, zodat jij samen met je vrienden of vriendinnen inspiratie hebt voor jullie stapavond. 

Rampage 15 Years - 23 & 24 februari
Gaat jouw hart sneller kloppen van Drum&Bass en dubstep? Dan moet jij dit weekend naar Rampage! Rampage bestaat namelijk 15 jaar en dat laten ze zich niet zomaar voorbij gaan. Dit weekend kan je niet 1, maar 2 nachten feesten tot in de vroege uurtjes in het Sportpaleis Antwerpen. Op de line-up staan onder andere Masterhand, NGHTMRE, Black Sun Empire, Sota, Basstripper en meer. Ben jij er klaar voor? 

Tickets: Rampage vanaf €67,00

Palazzo in Het Leienpaleis - 23 februari
Zin in een bijzonder feestje? Vanavond krijg je de kans om met de heupen los te gaan in een 19e eeuws stadspaleis! Het Leienpaleis in Antwerpen is namelijk de locatie van het bijpasselijke clubevenement Palazzo. DJ Cosi en La Nuyt zullen hun meest feestelijke en sumblieme melodieën spelen. “Dancing till your legs are mom’s spaghetti” is het motto van de avond volgens Palazzo. De deuren openen om 23:00!

Tickets: Palazzo vanaf €15,00

Joyhauser at KOMPASS - 24 februari
Het dj-duo Joyhauser heeft in een korte tijd naam gemaakt in de technowereld. Hun kenmerkende geluid bezit de pulserende energie van techno met een vleugje trance, gecombineerd met hun opwindende dynamiek. Zaterdagavond draait het duo all night long in Kompass in Gent! Verder bestaat de line-up uit Argia, Coluche B2B The Wzrd, Nathan Fix en French&Cielen. 

Tickets: Kompass vanaf €17,00

C12 Nite - 24 februari
Ook in Brussel in club C12 komen zaterdagavond een aantal iconen bij elkaar om een goed feestje neer te zetten! Zo staat Thomas Melchior op de line-up. Melchior is een echte pioneer op het gebied van minimal house en techno en verscheen begin jaren 90 al op het podium om te draaien, terwijl hij releases uitbracht op Rephlex en Source Records. De Berlijnse dj en producer Sugar Free staat ook op de line-up, die bekend is om het spelen met genregrezen waardoor ze een unieke, eigen sound neerzet. De volledige line-up vind je hier

Tickets: C12 Nite vanaf €19,00


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!



[Beeld: Unsplash]